Mit rendelhet tőlünk?

Cégünk fő tevékenységei közé tartozik az ipari szerelvények forgalmazása. Legyen szó akár biztonsági szelepekről, fűtésszabályozó szerelvényekről, gömbcsapokról, tömítésekről, különböző műszerekről vagy tűzcsapokról, nálunk megtalálhatja, amire szüksége van. Természetesen a felsorolás csak ízelítő termékeink széles tárházából, bármilyen szerelvény ügyében megkereshet bennünket, készséggel állunk rendelkezésére!

DSCF1622

Miért tőlünk rendeljen?

Több évtizede foglalkozunk az ipari szerelvények forgalmazása vonatkozásában szükséges eljárási folyamatokkal. Több beszállítóval is rendelkezünk, így széles árukínálatunk minden elemét a lehető leggyorsabban tudjuk ügyfeleink rendelkezésére bocsátani. Termékeinket szakképzett kollégáink rövid határidőn belül és profi, minőségi munkát nyújtva szolgáltatják, az ipari szerelvények forgalmazása során megbízható módon és gyorsan juttatjuk el a megrendelt árukat partnereinkhez.

DSCF1469

Több külföldi ország gyártóinak a kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el az ipari szerelvények forgalmazása tekintetében, mely jól bizonyítja munkánk eredményességét és sikerességét. Büszkék vagyunk évről évre növekvő megrendelőink magas számára és reméljük Ön is köztük lesz. A különböző munkafolyamatok végzésére szolgáló modern gépeinknek és kollégáinknak köszönhetően termékeink első rangú, minőségi munkák és a legjobb műszaki megoldások révén születnek. Áruk kedvező, munkatársaink pedig rugalmas ügyintézést és megbízható üzleti magatartást biztosítanak Önnek. Az ipari szerelvények forgalmazása során szinte bármilyen kérését teljesíteni tudjuk.

Hogyan érhet el minket?

Ha felkeltettük érdeklődését az ipari szerelvények forgalmazása tekintetében,
keressen minket a honlapunkon feltüntetett telefonszámon vagy e-mail címen.
Rendelkezésére állunk, használja ki szolgáltatásaink széles tárházát!